Sunday 14 December 2008

Kika te invata sa conduci camioane

Este firesc ca pana si la cele mai umile depozite de mobila sa existe un serviciu de transport. Care este sau nu inclus in pret. Iar atunci cand soliciti acest serviciu, stii cel putin ca iti vor aduce mobila pana in fata blocului.

Si Kika, cel mai recent magazin de mobila si decoratiuni interioare din Bucuresti, iti ofera aceasta oportunitate. Mai exact, am aflat ca daca vrei sa cumperi o canapea, de exemplu, transportul este gratuit. Minunat!

Dar ce inseamna gratuit in dictionarul Kika? Spicuim de pe site-ul lor, la categoria promotii:

  • In cazul în care timpul folosirii mijlocului de transport depăşeşte limita gratuită de 3 ore, se vor factura 20,00 RON/ 1/2 ora începută. (Adica, daca doamne fereste ramai blocat in trafic, te-ai fript la portofel)
  • Distanţa precum şi timpul, estimate a fi alocate transportului, vor fi stabilite de comun acord la semnarea contractului. In cazul în care depăşirea celor 3 ore gratuite nu a fost stabilită anticipat de comun acord, se va factura o penalizare de 60,00 RON/oră începută. (Cu alte cuvinte trebuie sa ai in palmares una bucata curs de clarvazator parafat si semnat de rectorul universitatii care este, Mama Omida; doar asa poti anticipa daca esti sau nu fericitul castigator al unui blocaj in trafic la Razoare)
  • Pentru închirierea unui microbuz KIKA, clientul va achita anticipat contravaloarea unei asigurări CASCO în valoare de 50,00 RON. (50 ron? Gratis! Gratis! Sau cum spunea bijutierul italian? Cado! Cado!

Intrebarea capitala apare: de unde pana unde Casco? Ok, de la Kika pana la mine acasa, dar... cum vine asta? Adicatelea, daca soferu e incompetent, de ce e treaba mea sa platesc asigurarea, adica sa suport consecintele?

Raspunsul l-am auzit cu urechiusele mele prima si probabil ultima oara cand am vizitat magazinul: se asigura transportul daca... conduci tu camionul! Ati inteles bine. Tu, ambreiaj, frana, acceleratie, schimbator de viteze, volan, camion. Canapea in camion. 50 ron. 60 ron penalizarea/ora.

Gratis!!!





No comments: